Raport activitate

In perioada aprilie 2015- iunie 2016, in urma prelungirii perioadei de implemetare pana in octombrie 2016 a proiectului Centrului Interactiv pentru Educatie Nonformala si voluntariat Hunedoara se desfasoara multe activitati minunate la care iau parte 204 copii si tineri in situatii de risc din Municipiul Hunedoara.
Am avut parte de vizite din partea oficialitatilor in cadrul semniariilor de deschidere si “Porti deschise”, am organizat cursul de formare pentru animatorii socio-educativi ce prezinta un plus valoare pentru calitatea serviciilor oferite in cadrul centrului. Totodata s-au finalizat achizitiile de materiale, jocuri si jucarii destinate activitatilor modulului indoor si outdoor. Pe perioada vacantei am programat si realizat o mare parte din excursiile la obiectivele stabilite care au un impact semnificativ in reglarea comportamentului beneficiarilor nostrii. In luna mai am avut onoarea de a gazdui in cadrul centrului o echipa de volunatri din Anglia care au propus si realizat timp de doua saptamani activitati ce au avut ca scop invatarea limbii engleze prin joc , o oportunitate deosebita pentru beneficiari sa ia contact cu alte culture si stului de invatare.

Tot in aceasta perioada s-au realizat si depus raportarile tehnice si financiare corespunzatoare perioadelor de raportare catre Fondul Roman de Dezvoltare Sociala.

raport_activitate